Ynt: ülkü nün günlüğü uyku tutmadi,
kalktim biraz spor yaptim. bu hayata bir kere geliyorum dedim, yaza fit olmaliyim diye dusunuyorum. soyle sicak kumlara uzanirken kemal de yanimda bikinilerimin içinde rahatça sergileyim incecik karnimi!!! baska hayat yok, her gun aci çekip hayiflanmaktan, bir kerecik disimi slklp bu isi de çozumleyecegim.
biraz bilgi vereyim kendimden:
7 mayis 2008 çarsamba
kilo:71.7 boy:170
bel: 78 kalça:107
uf yazarken bile bu ne ya diyorum kendi kendime. neyse kisa sure sonra hayalime kavusacagim. herkesi azmimle sasirtacagim. bu sefer çk kararliyim. ayrica da desteklerinizi bekliyorum.
bu arada aliskanliklarimda da bazi degisiklikler meydana getirdim .
en onemlisi atistirmayi kestim.hiç bir sekilde ozellikle de aksam yemeginden sonraki atistirmalarim finish!
her sabah erken kalkip 50' yuruyusum var. yakinda onu da 1.30 saate çikaricam. ayrica aksam dersten gelince de ayni parkuru bi daha yuruyecegim. aradaki kisa mesafeleri hiç saymiyorum artik(pazar, çarsi ..)
ekmegi sadece kahvaltida yiyecegim o da 1 dilim.diger ogunlerde ya yemicem ya da en fazla 1 dilim. daha hafif beslenecegim.
eh butun bunlar olunca herhalde benim kilolar da uçup gider degil mi?
kilo verince izmir e geldigimde bi de parti yapariz bu vesileyle de bir araya toplanmis oluruz he he he!
haydi herkese iyi geceler. |