Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 08:57 AM   #28 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigünlük...

günaydın günlük naber abi. iyimisin? iyisin iyisin. ;) bak sana ne anlatacam. ama gülmek yok. ona göre.
sabah 530 civarı uyandım. e biraz daha yatim dedim. 10 15 dk daha yattım ama canım sıkıldı. bende kalktım camı açtım, biraz sipor hareketi yaptım. kollarımı açtım. deriiiin bi nefes aldım çam ormanından gelen güzel ve temiz havayı ciğerlerime doldurdum. ben vermek istemesemde napalım metabolizma hadi dışarı çık dermişçesine kovaladı çekmiş oldupum havayı. halbuki ben sevmiştim. ama yine deriiin bi nefes çektim. ve bu böyle bi kaç defa sürdü. giyinp kahvaltıya geçtim. kahvaltımı ettim ve işe gelmek üzere abimle yola çıktık. ben iş yerime yakın bi yerde indim ve o devam etti yoluna. biraz uzak.
neyse ben indim araçtan site girişinden geçtim. gayet mutlu mesut devam ediyorum, herhangi bişey yok. yol üzerinde büyük bi ağaç var mecburen altında geçiyoruz. tam ağacın dallarının koruduğu yer bitti ve birden çiuv çiuv diye bi kaç ses geldi gibi oldu ve yer birden beyaz damlalarla doldu. anlamadım. merkezi ben omak üzere etrafimda abartısız 2m çapımda her yer aralarında en fazla 10cm uzaklık olan beyaz büyük damlalar ile doldu şans eseri sadece ayakkabımın üzerine bir yara almışım. o taarruzdan nasıl bu kadar ucuz yaralarla kurtuldum anlamadım. ama şanslıydım. o mermilerden bir tek yara alarak kurtuldum. ve bir kaç adım sonra martı sesi duydum başımı kaldırdığımda 3 martının gökyüzünde süzülüşünü gördüm.

bilet alsammı diye düşünüyorum. faydası olurmu. kuşların şans getirdiğine inanılırsa ve bunu kuşlar sana işaret ederse -ki bu işaret dokunmak yada gözükmek değil direk iz bırakmak kaydıyla- martı da bir kuş olduğuna göre.. sadece sorun ayakkabının benim bi parçam olmaması...

dostlar yardım edin napim ben?

okuyan veya okumayanlar, okuyupta gülenler veya gülmeyenler, ne var bunda diyip direk sayfayı geri almak yerine sayfayı kapatanlar, sabah sabah sürprizmisin nesin diyip sayfayı kapatmak isteyip istem dışı olarak sayfayı geri alanlar, ve daha sayamadığım bir çok davranış biçimi gösteren arkadaşlar size diyecek bi çift sözüm var!!!!

sağlıcakla, mutlu ve ışıkla kal

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla