Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 10:43 AM   #159 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın;ooooooooooh yeniden aranızdayım nihayet sorun halledildi.Bir aydır bilgisayarla uğraşıyoruz,bozuldu nihayet sizlere kavuştuk.Arkadaşlar sizden ayrı kalınca sizlerin benim hayatımda nekadar önemli olduğunuzu sizlerle paylaştıklarımı ve sizlerin anlayışlı yaklaşımlarınızı nekadar özledim bilemezsiniz.Enson annem için hastaneye gitiğimi yazmıştım,son gitiğimde hiç birşeyin değişmediğini herşeyin ayını tas aynı hamam olduğunu gördüm.Annem busefer benim canıma okudu gitiğim gün yine kendini bıraktı düşme tehlikesi geçirdikten sonra birdaha yataktan kalkmasına izin vermedim.Benim hastaneye gitiğim gün bana seni seviyorum dedi.Ama okadar içi boşalmış geldiki bana hiç birşey ifade etmedi.Kız kardeşime söylediğimde o bile çok komik buldu.Pazar günü yine yürümesi için telkinlerde bulundum ben iyi bir şey yaptığımı zanederken bana içini boşaltı.Babanlan sen aynısınız birbirinizle yarışıyorsunuz diye beni inciteceğini sandı ama babama benzemek bana gurur verir.Babamla taban tabana zıt fikirlerde olmamıza rağmen birbirimizin fikirlerine saygı gösteririz.Birbirimizle daima iyi geçiniriz.Ertesi gün terapiye gittik orada terapist ve diğer hastalarla olan diyaloğumu kıskandı odaya geldiğimizde yatak düzgün değil diye benimle tartıştı .Benden hıncını almak için eilinden geleni yaptı.Yanımızda olan hastabakıcı teyze sana hiç yakıştıramadım, abla sana nekadar iyi bakıyor sen ona böyle nasıl davranırsın diye uyardı .tabi bizimkindentık yok.Hastaneden çok yorgun vebezmiş bişekilde eve döndüm.Hayatımda yaşadığımen zor üç gündü.Kız kardeşime çok kızmıştım ama onuda çok zor durumda bırakmış kendi çıkmak istememiş.Hastanenin bizi yormaktan başka hiç faydası olmadı çünki kendsi istemeyen bir insana hiç bir şey yapamıyorsunuz.Artık hepimiz onun iyileşmeyeceğini kabul ettik .Annem için çaba harcamaktan vazgeçtik.Bana gelince Hayatımda kendi kendime nekadar güçlü olduğumu nekadar başarılı olduğumu gördüm.Arkadaşlarımla buluştum epeydir görüşmüyorduk.Benimle görüşmedikleri süre içinde yine eski hallerine dönmüşler.Bildik kadın muhabetleri saçları ev işlerini anlatıp durdular.Biz onlarla görüşürken hepsine kitap okutuyordum.Şimdi hepsi okumayı bırakmış.Kendini beğenmişlik gibi gelebilir amahepsinin evinde bilgisyar var.Ama sadece fallımı okumak için giriyorum diyorlar.