Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 11:31 AM   #27 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D

arkadaşlar anne kız arasındaki iyi diyalog çok güzel bir şey anlatamam.ben kızımla daha önce bazı konularda çatışırdım o zaman sanırım onunda tepkileri yaş dönemindendi ama o dönemi aştığımızı sanıyorum artık arkadaş gibiyiz.sorunlarımı kızımla paylaşabiliyorum.bu çok mükemmel bi duygu birçok şeyi eşimden önce onunla paylaşıyorum.o artık benim sankinleştiricim oldu.kendim bile inanamıyorum benim dert ortağım kocaman bir kızım var artık kıyamam ben ona canım benim.inşallah bu yılki öss sınavını başarıyla kazanır bütün dilekleri gerçekleşir.ama gidince ben ne yapıcam onuda bilemiyorum arkadaşlar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızımdan allahın izniyle kazansın o mükemmel bir evlat.ben bu yola onun sayesinde baş koydum allahta onun bütün isteklerini geri çevirmesin inşallah.allah herkese böyle evlatlar nasip etsin