Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 11:58 AM   #6 (permalink)
heal
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: ARKADAŞLAR NEDEN DEĞİŞİMLERİ YAZMIYORSUNUZ

Üyelerin değişim günlüklerinde okadar çok yazı var ki ben 3 aydan fazla bir süredir siteye üyeyim hala günlüklerin 1/10 ini okuyabilmişimdir. Ve günlüklerdeki değişimleri bile çok bariz farkedeceksiniz. İlk gün yazılanlar ve daha sonralarını. Dalgalanmaları. Ve bunları yaşayanın bir tek siz olmadığınızı görmek içinizi rahatlatacak emin olun. Tanıdık çok cümle göreceksiniz.

Sonra işte bir an gelecek bu sefer kendi değişimlerinizi farkedeceksiniz. Ben 2 ay boyunca hiç bir değişim farketmedim. Belki çok daha önce üzerimde etkisini gösterdi ve ben farketmedim. Ama ısrarla da dinlemeye devam ettim. Biliyorum çünkü yapılan şeyin mantıklı olduğunu. İşe yaramak zorundaydı. Sonra günlükleri okudum ve insanların üzerindeki değişimleri; yazdıklarından, ekledikleri resimlerden, forumdaki aktifliklerinden gözlemledim. Ve hep inandım işe yarayacağına. Şimdi aynı değişimi kendimde gözlemleyebiliyorum. Sizin de zamanınız gelecek. İstikrar ve inanç.

Burdaki herkesten aradığınız desteği bulacağınıza da emin olun.

Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla