Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 05:51 PM   #24 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

sevgili günlük...

bugün yazacak pek bişeyim yok, dünün aynısı işte 44

bi arkadaşım anlatmıştı, küçükken günlük tutarmış... her gün mutlaka yazarmış ama yazacak bişey bulamadığında: "bugün dünün aynısı " yazarmış

son günlerde arkadaşlarımı fazlasıyla hayal kırıklığına uğratır oldum. sorumluluklarım nedeniyle çalışmak zorunda oluşum, yaklaşık iki aydır evde oluşum nedeniyle bana hatrımı sormaya çekinir olmuşlar.. zannediyolarki ağlayıp sızlanıcam

benim gaayet normal ve neşeli halimi görünce, altında başka bişey arar oldular... gerçekten iyimisin diye endişelenmeye başladılar

hee iyiyim tabi diyorum, Z planım ( A-B-C değil yalnız Z planı ) var en kötü ihtimalle izdivaç programına çıkarım iş bulamazsam eş bulurum diyorum 44

şaşırıyorlar halime, şaşırmaları bana keyif verir oldu
biz istemeyi bildikten sonra hepsi olacak hayırlısıyla

saygılı sevgiler