Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 09:01 PM   #2 (permalink)
güllerinperisi
Teğmen

Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura about
Standart Ynt: tasarlanmış düşler

Sevgili Shamanic;hayatıma şöyle bir baktıgımda dilimden öylesine dökülen sözcüklerin ,yaşantımı degiştiren önemli olayları sanki biliyormuşçasına döküldüğünü hissediyorum.Yaratılacak olayı önceden dile getirmişim.Üstünde düşünmeden ,önemsemeden...Ama önemseyip ugraştıklarım hep ertelendi.......bana mutlaka sunulacak fakat araya zaman girdi ugraştıkça....olmasın diye dökülen gözyaşlarım...kendimi hayır diye yerlere vuruşlarım ettiğim duaların gücü yetmedi sanki olacaga....o zaman şöyle düşünmeye başladım... olması gereken oluyor ben engel olamıyorum .......Çünkü hiçbir güç kayıtsız kalamaz , içi sızlardı yüregime.. reddedişime...(bu sevdiklerimi kaybettiğim zamnlara ait duygular)Madem yetersiz kaldı tüm serzenişlerim olanın karşısında, eylemlerde bulunduktan sonra rahat olmakta fayda var diye düşündüm...olması gereken her durumda gelip beni buluyorsa.. ben sadece olumlu bir mesaj verip çeklirim..ve baktımki başıma gelen olumsuzluklara bile bakıp gülümser olmuşum... ne ögrendim diye bir şeyler alıp gelişimde araç olarak görmeye başlamışım.Yazdıkların bana bunları düşündürdü... sevgiler.
güllerinperisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla