Alıntı:
bellythetink Nickli Üyeden Alıntı
merabalar
3 haftadır dinliyorum telkinleri ve 2-3 günde bir kendimi korku filmelirinin içinde buluyorum rüyalarımda, işkencelere filan maruz kalıyorum, kaçırılıyorum veya sürekli bi kovalamaca birilerinden kaçıyorum acıyı hissediyorum .. aslında telkinleri dinlerken başlarda bi değişiklik olduunu düşünmemiştim veya hissedememiştim ama forumları okudukça bu rüyalar başlığında yazanları okuyunca telkinlerle bi alakası var mı acaba yoksa benim mi kendi hüsnükuruntularım diye merak ediyorum merakımı giderip aydınlatabilir misiniz acaba? |
Bu tür etkiler normaldir.Hepimize küçükken koruma amaçlıda olsa bazı şeyler söylenmiştir.Çingeneler kaçırıp dilendirecekler,sözümü dinlemessen şöyle olacak böyle olacak gibi..
Bunlara birde izlediğimiz korku filmleri hayal gücümüz eklenince bir çok korkuyu biriktiriyoruz.
Kimi zaman rüyalarınızda kaçırıldığınızı kimi zaman en çok sevdiğiniz kişinin öldüğünü yada buna benzer kabuslar görmeniz korkularınızın açığa çıktığını ve onlardan yavaş yavaş kurtulmaya başladığınızı gösteriyor.