Ynt: siyah inciler Çevremdeki ilişkilerim çok daha iyi... Eskiden bir yada iki yakın arkadaşım olurdu. Bütüne dahil olmazdım bu yakınlarda genellikle bütün dışında kalmış kişilerdi genellikle problemli olurlardı yani bütünü sevimez bütünü eleştirilerdi şimdi böyle birşey yaşamıyorum. İnsanlarla ilişkilerimde bir yaranma hissi yaşamıyorum yakınımdaki insanlarla eşit ilişkiler kuruyarım bir jest yapmak istersem yapıyorum daha önce yanlız kalmamak için yapardım... Yinede yakın ilişkiler geliştiremiyorum. Yani çok da aranır sorulur bir durumda değilim... Bu beni sıkıyor... İçimdeki duvarları nasıl yıkabileceğimi bilmiyorum. Eskiden sıkıntılarımdan söz ederek başlatırdım arkadaşlıkları ne kadar çok olumsuzluklar yaşadığım ne kadar kötü şeyler yaşadığımı anlatarak başlardım bunun bir paylaşım olduğunu düşünüyordum şimdi bunların dışında birşeyler paylaşmak istiyorum kendime baktığımda elimde de pek bir şey bulamıyorum...
Ben yıllarca kendimi geliştirmek, yenilemek adına hiçbirşey yapmamışım... Siteye girdiğimden bu yana sonuçlandırdığım ikişey var birisi geçmişe daha az dönüş ikinciside yılan hikayesine dönen araba kullanma korkusunu aşmak...
Yani kısacası arkadaşlar ben ne yapacağımı yeni birşeyi nasıl oluşturacağımı kendimi nasıl dolduracağımı bilmiyorum buda benim ruh halimi o kadar çok dalgalandırıyor... |