Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Ahmet Bey;
Aktif katılımlarınız için çok teşekkür ederim.Özellikle gönderdiğiniz seçkin makaleler ve forum için vakit ayırıp katılımlarda bulunmanız çok güzel.
Ben aslında bu telkinleri kendim için yapmıştım.Şubat ayında dinlemeye başladım.Etkiler kalıcı olduğu için zaten bir süre sonradinleme ihtiyacı olmuyor.Daha sonra bu kadar önemli bir konu için basit bir blog yerine profesyonel bir site açmaya karar verdim.Burada yapılan kesinlikle tedavi degildir.Davranıs degisikligi cok etkili sonuclar veriyor ve arkadaslar iyi niyetlede olsa ilaclardan bile bu kadar fayda goremedikleri soyluyorlar.İlac kullanimi kisinin kendisinin ve doktorunun verecegi bir karardır.Bu konu ile ilgili olarak sitemizin girisinde belirttigimz üzere ritmotrans bir tedavi degildir.
Benim gibi telkinleri 6-7 önce dinleme başlamış olan arkadaşlar bu değişimin kalıcı olduğunu söylüyorlar ve bu kendini iyi hissetme hali devam etmekte.
1977İstanbul doğumluyum.Kişisel gelişim alanında bu site son derece önemlidir.Zamanla bunun daha çok farkına varılacaktır.
Dünyada subliminal olarak bilinen teknolojiyi aynen kopyalamk yerine bir ekleme yaptım.Ritmli okuma sayesinde subliminal etki belirgin bir şekilde arttı.Buna ritmotrans dedik.
Zaten sitemde ben kimim bölümnde kendim ile ilgili yazılara yer vereceğim.
Sizlerinde kendinizi burada tanıtmanız çok önemlidir.Daha samimi bir ortam yaratacak ve daha çok paylaşım yapılmasını sağlayacaktır.
Saygılar |