Mert Günlük Merhaba arkadaşlar,
Bir süre aradan sonra tekrar buradayım, bu süre içerisinde foruma girme imkanım olmadı
ama buradaki sohbeti ve arkadaşları ne kadar özledim anlatamam.
Ben telkinleri dinlemeye yaklaşık 1 yıl önce başladım. Hayatım değişti ile tanıştığımda henüz bir blog da idi.
Kendimdeki değişiklikleri ve fikirlerimi zaman zaman bu forumda değişik bölümlerde paylaşmıştım.
Ama bu kez hepsinden öte deneyimler yaşıyorum.
Bu son uzak kaldığım dönem benim için çok verimli geçen bir dönem oldu.Telkinlerin hayatımdaki etkilerini her alanda somut olarak hissetmeye başladım.
Kendime ve yaptıklarıma tam güvenle yeni atılımlara girdim, daha önce ertelediğim birçok şey şimdi tam zamanında yapılıyor.
Vazgeçme gibi kötü bir alışkanlık-belki motivasyon eksikliği idi- artık yok.
Ve herşey en sıkıntılı duruma kadar ilerlese de ben olcağına olan güvenimi yitirmediğim için kesinlikle ihtiyacım olduğu şekilde gerçekleşiyor.
Neye ihtiyaç duysam adeta o beni buluyor. Ben sadece güven içinde bekliyorum ve çabalıyorum.
Eskiden olduğu gibi birtakım olumsuz insanlar ve olaylar sıkça beni bulmuyor, bulsa da benim tepkilerim nedeniyle olayların ilerlemesi eskisi gibi olumsuz olmuyor.
Yeni bir iş kurulumunu tamamladım ve hemen hiç para harcamadan binlerce liralık iş gördüm evrenin yardımıyla ve kendime güven ile.
Topluluklar karşısında kendimi rahatça ifade ediyorum.
Saçma sapan şeylerden dolayı kendimi suçlu hissetmiyorum.
Her çeşit insanla sosyalleşebiliyorum.(Önceden üstdüzey sendromu vardı bende :)) )
Atakan sağolsun şaka yollu hazırladığı bir zenginlik telkinini bana hediye etmişti. Zengin olmak için telkinmi olurmuş gibi bir şakalaşma olmuştu o dönem....ama oluyor ve işe yarıyor...
çokmu zengin oldum? maddi olarak şimdilik hayır.
Ama maddiyata dayalı tüm ihtiyaçlarım tam yerinde ve tam zamanında çözülmüş oluyor. Ben telkinin olumlu etkisiyle, sadece soğukkanlı bir şekilde, kendimi kasmadan doğru zamana dek sadece yapmam gerekenlere odaklanıyorum. Önceden kendimi harab ederdim...
Sosyal bir insan olmanın nimetlerini alıyorum...yeni dostlarım var...ve bunlar hep maddi manevi çözüm ortakları...gerek ben onlara gerek onlar bana.Takım arkadaşlarım yani....
Aslında başkaca yazacak çok şey var ama kaptırıp yazdığım için hepsi bu şu ana çıkan...
Sizlerle paylaşayım istedim.....
Sonra devam ederim tabii gene..Ama şunu söyleyeyim telkinler işe yarıyor hende çok...
Sevgiler hepinize.
Mert. |