Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2008, 10:44 PM   #36 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

merhabalar
bugün bomba gibiyim. kendimi çok iyi hissediyorum. böyle olacağı belliydi, sabah kalkar kalkmaz karar vermiştim buna 44 izmirde hava çok güzeldi, hayal ablanın meditasyonda dediği gibi güneş hayattır. tabi canımı sıkacak şeyler oldu ama kararlıydım, sıkmadım kendimi. şımarık bir çocuk gibi konuştum bugün. belki biraz şımardım hakikaten ama buna ihtiyacım vardı.
aslında mutlu olmama neden olan bir şey daha vardı. dün gece asislerin gelecekten gelen mektubunu okudum. ve o anda bana 5 yıl sonrasından gelen mektubu hissettim kalbimde. ve çok hoşuma gitti duyduklarım sizinle de paylaşmak isterdim ama biraz uzun. mektubu bugün bir kaç kez düşündüm ve gerçekmiş gibi hissettim. mantıklı düşünürsem inanmayabilirim ama her zaman mantıklı olmak gerekmez di mi super

neyse birazcık bahsedeyim hadi. şimdi siz merak edersiniz. tamamen sizin için

aysun ben şimdi 30 yaşındayım ve çok mutluyum. herşeyi aynı anda yapabilecek bitmek tükenmek bilmez bir enerjim var. bunda senin 25 yaşında kendini geliştirmek için aldığın kararların ve pozitif düşünmenin etkisi çok büyük. bu yüzden sana minnattarım ve seni kararlılığından dolayı takdir ediyorum.
hani bundan yıllar önce ayrıldığın biri vardı sonra barışmak için çok uğraştın da o istemedi. başkası da yokmuş ama artık seni de sevmiyormuş.sense sadece bekliyorsun. son 3 aydır konuşmuyorsunuz. yine de onun seni sevdiğine inanıyor kalbin. mantığın bunu aptalca bulsa da inandığın şey bu. hadi itiraf et.
şimdi birlikteyiz biz nasıl ve neden diye sorma bana. zamanı geldiğinde herşeyi anlayacaksın. anlatacak sana. sanırım biraz daha sabırlı olman gerekiyor. güzel günleri haketmek için o olgunluğa erişmek gerekiyor. ve sen bu yolda ilerliyorsun. bazen anlatırlar, hani ölümcül hastalar bile sevgiyle iyileşir. içindeki sevgiden vazgeçme.
bu aralar yüksek lisans tezini taktın kafana. fazla vakit ayıramadığın için korkuyorsun ama korkma boşuna. sen yaparsın. bak ben doktora tezimi yazıyorum şimdi. 1 ay içinde bitecek. aa bu arada ablam da üniversiteyi bitirdi geçen sene. şimdi senin zamanında sınava hazırlanıyor olmalı. işe başladı o da. herşeyimiz fazla fazla var çok şükür. hepimiz çok sağlıklıyız. annem, babam, ablam, kedilerimiz hepimiz çok iyiyiz. o hayalini kurduğun ev var ya.. bu sene o evi aldım işte. birikmişlerle ödedim büyük kısmı. kalanı da taksitle ödeyeceğiz. fazla uzun sürmeyecek. havalar biraz ısınsın da havuza ineceğim yüzmek için. havuzun hayalini kurmuyordun ama o da oldu
her şey için şükürler olsun.

bu arada az önce mp3 playerını arıyordun telkinleri dinlemek için. buldun mu dusun biraz daha bakın bakalım etrafa.
  Alıntı ile Cevapla