çok teşekkürrler güzel temennileriniz için!
fırsatını bulmuşken devam etmek en iyisi,benim açımdan da süper oluyor,değerlendirme fırsatı veriyor.
nerde bırakmıştım,evet
almıştım eve ve yediklerime dikkat etmeye başlamıştım, gerçekten eskiden olsa buna çok kısa zamanda son verirrdim,ama şimdi ilk defa bu kadar kararlıyım ve de hiç zorlanmıyorum, ve 3 kilo vermiş durumdayım, acelem de yok yavaş ama istikrarlı bir gidiş olsun istiyorum.
yalnız geçen hafta bir iki gün ara verme ihtiyacı hissettim çünkü biraz beni sersemletti gibi geldi,uyuma isteği arttı birdenbire,Bi sabah bi uyandımmmm amanınnn saat nerde ise öğleye yaklaşmışş,kimse de aramamış,nasıl farketmedilerse artık orasını anlayamadım,işte o zaman dedim ki en iyisi ben biraz ara vereyim çünkü hayatımda belki de ilk defa böyle uyuya kaldım,bazen tatil günlerinde bile işe geç kaldım paniği ile uyandığım olurken şimdi hafta ortasında fosur fosur uyuyakalıyorum yahu!! olacak iş mi? gece boyunca sabaha kadar dinliyorum,yeterince zamanı doldurabilmek için, üstelik dinlediklerim içinde zinde uyanmakta vardı!!!!!!:))
uykuda dinliyor olmak buna neden olabilir mi gerçekten?