Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2008, 10:49 AM   #173 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın,ben hergün buraya içimi dökerek sizin kafanızı şişirerek kendime terapi yapıyorum.Hani bi söz varya içinde tutarsan dert olur diye ben de artık içime dert etmemeyi öğrendim.Buraya giremediğim zaman defterlere yazı yorum.Hayata insanın kendinden daha güçlü bir yardımcısı yok.Onun için içimizdeki güçün farkına varmalıyız.Çevremizdeki biçok saçma sapan olaya ayırdığımız kadar zamanı kendimize ayırmıyoruz.Kendimizi tanımıyoruz.Bizehep birilerinin bizi anlatmasını dinliyoruz.Başkalarının anlattıkları bizler için çok önemli.Ben artık kendimle tanışıyorum.İçimdeki benini okadar yalnız bırakmışımki yazık kendini çok korunmasız kimsesiz ne yapacağını bilmez hissediyormuş.İçimdeki bene elimi uzatım artık birlikte olmaya kararverdik.Hayatımın 40 yılını başkaları için yaşadm Allah ömür verirse bundan sonraki 40yıl benim bakalım kendimle neler yaşayacağım.Hiç çaba harcamadan iyilik ve güzelik değerli olmuyor.Geçen gün birdizide kozasından çıkmaya çalışan bir kelebeğe eğer ben yardım edersem kanatları onu hayata hazırlamaz ama kendi zorlanarak çıkarsa kanatları güçlü olur ve hayatta kalabilme şansı daha fazka olur diye bir şey seyretim .Bize hayatımız boyunca ya çok sorumluluk verildi yada aman sen onu yapamazsın denildi.Kendi kanatlarımızın güçünü öğrnemedik ,Ben kanatlarımın güçünü bakalım nezaman denerim bilmiyorum ama henüz kozadan çıkmadığımı biliyorum .Hani geç doğan bebekler yaşlanmış gibi doğuyorya bende öyle olacağım her halde.Hayatım boyunca kendimi bi kozanın içinde hissettim kimileri bunu bi esaret olarak görebilir ama ben hep kendimi kozanın içinde gelişip güzeleşip birgün kelebek olacağım günü bekliyorum.
Sonbahar'cığım sen Ankaraya gel düşünürüz.Bende sizleri seviyorum