Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2008, 03:22 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: sigarayı bırakmak!

merhabalar carlos

hoşgeldin yanımıza..

öncelikle sağlıklı yaşam yolunda attığın bu güzel adım için teşekkür ederiz.. super

gün içinde bilgisayarının yanında değilsen 5 saat kadar... gece uyurkende telkinleri dinleyebilirsin..
biz uyusakta telkinler bilinçaltımıza ulaşır.. üstelik uykudayken zihnimiz sakin olduğu için telkinler bilinçaltına daha kolay ulaşır..

amacın sigarayı bırakmak olsada suçluluk ve ego dinleyerek başlamanı öneririm..
ertelemeyi bırak telkinini de ilk günlerden itibaren ekleyebilirsin böylelikle eyleme geçişin desteklenmiş olur..

suçluluk ego kendine güven telkinleri zihinsel ruhsal ve fiziksel dengemziin uyum içerisinde olması için yeni bir yapılanmaya sokar bizi..
bu süreçte doğamızda olmayan sigara içmek gibi davranışlarımızı kendiliğinden terk edebilriiz.. sigara telkini ile bunu hızlandırabilirsin..

yinede diğerlerini dinlemek istemiyorum tek hedefim sigara diyorsan sigara ve ertelemeyi bırak ikisini bir arada dinlemeni öneririm..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/