Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2008, 06:18 PM   #2 (permalink)
Lier22
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Temel Fıkraları...

;)

Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır: "Ne oldu?Ne istiyorsun?" diye sorar. Yukarıya bak ve bana ne gordugunu söyle." Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: -"Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte.Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız. Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gosteriyor? Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:"Teolojik olarak Allahın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlıgını görüyorum.Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.Meteorolojik olarak da bugun havanın cok guzel olacağını görüyorum. Niye sordun bunu bana?Sana neyi gosteriyor?"Temel, çadırımızı çalmışlar!!!