Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2008, 08:46 AM   #174 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , bugün anneler günü biraz içim buruk çünki yıllardır hep anneler gününde şiir yarışmaları düzenlenir veya anneyle ilgili biyazı yazın dendiğinde bitürlü beceremez hep niye olmuyor diye düşünürdüm.Şimdi kocaman bir kadın olarak bunun cevabını busene öğrenmiş bulunuyorum.Biz çocuklar sevgiyi öğrendiğimiz gibi anlata biliyoruz.Ben bu sene annemin beni anne gibi hiç sevmediğini öğrendim .Başlarda bu beni acıttı ama şimdi cevap bulamadığım bir çok sorunun aslında benden kaynaklanmadığını biliyorum.Kendimi tonlarca yükün altından kalkmış gibi hafif hissediyorum.Bu gün ziyaretine gidip ellerinden öpeceğim beni doğurduğu için ona içten dileklerimi sunacağım ,onu af ettim.benim sevgim ikimizede yeter.
Gelelim benim kuzucuklarıma iyiki ikiside var ,iyiki ikisinide doğurmuşum.Canlarım benim.Şimdiki benle 20 yaşındaki ben arasında çok farklar var keşke şimdiki aklımla çocuklarımı büyüte bilseydim.Canlarımla öyle çok şey paylaştıkki onlarla birlikte büyüdük bana küçük halleri ile okadar çok şey öğretilerki,onları çok sevdim.Benim yaşamadığım annesevgisini onlarla yaşadım.Benim çocuklarım bazen bana anne ,bazende can yoldaşı oldular.İyiki onları ozaman doğurmuşum şimdiki ülke şartlarında yaşasa idim kesinlikle cesaret edemezdim.Gelecek kaygısı,geçim derdi,Pis birdünya, savaşlar ölümler...Allah bundansonra anne olacaklara güç kuvvet ve azim versin.Bukadar karamsarlık biyana herkesin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.