Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 10:05 AM   #226 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Günaydın anneler gününüz kutlu olsun... Sevgili Mustangcığım ben Siyah seviyorum onu karamsarlık yada olumsuzluk gibi yorumlamıyorum siyah olmasa herhalde mavi yada mor olurdum benden turuncu olmaz gibi geliyor. Sevgili arkadaşlarım kendimi karamsar hissetmiyorum sadece birşeyler başarmak istiyorum kendimi yeteneksiz hissediyorum. Shamanic farkettiği gibi yaşam enerjimle ilgili bir sorun yaşadığımı sanıyorum kendimi çok yorgun hissedip başladığımı sonuçlandıracak enerjiyi bulamıyorum yani birden bire pilim bitiyor yolda kalıyorum... Bunun içn birçok şey deniyorum vitamin kullanıyorum, bitki çayı içmeye gayret ediyorum kronik yorgunlukla ilgili atakan bey bana cd hazırlamıştı onu dinliyorum erteme alışkanlığı ile ilgili olanı dinliyorum sonuç eskisinden iyi geçmişle didişmiyorum bugün için birçok şey istiyorum yine yakalayamadığım birşey var içimde bir yaşam enerjisi bir güç eskisi kadar olmasa beni geride bırakıyor. Çok okuyorum hipnoz cdleri piyasa yeni çıkanları dinliyorum adil maviş özgüvenle ilgili bir cd var beni toparlıyor. Hipnoz eğitimleri veren bir doktor var onun eğitimlerine katılacağım param hazır olunca... Eskisi kadar alışveriş merkezlerine esir değilim oraların dışındada zaman geçirebiliyorum. Her geçen gün annemi yeniden yorumluyorum onunla ilgili yorumum ondan beklentilerim hergeçen gün azalıyor. Ben yaşayamadıklarımın peşinde değilim artık. Bu siteye girdiğim gün ile bu gün arasında halimde hareketlerimde yaşama bakışımda o kadar fark varki... Kurduğum cümlelerde o kadar farklıki ben farklıysam çevremde farklılaşıyor aynı insanlar farklı tepkiler. Ben dilimi tutmayı öğreniyorum dilimden çıkanları dinlemeyi ağzımdan çıkanı kulağımda dinliyor... Haa benim eski davranışlarımı özleyenler yokmu tabiiki var. Benim yapabileceğim birşey yok onlar her daim beni koydukları yerde bulmak istiyorlar ben kimseyi bıraktığım noktada bulmak istemiyorum herkez yaşantısına yeni birşey katsın... Sadece bu pilimin bitmesi eparmağımı bile kıpırdatamaz hale gelmek işte sorun bunu nasıl aşabileceğimde...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla