Merhabalar, dün benim için çok güzel geçti .Sabah kahvatıya kuzucuklarıma gözleme yaptım .Onlarda güzel bi kahvaltı hazırladılar huzur içinde neşe ile kavaltımızı yaptık.Canlarım bana dirlişi almışlar ay çok mutlu oldum annelerini nekadar iyi tanıyorlar.Bana verilecek en iyi hediyeyi nasılda biliyorlar.Annemlere gittik orda hazırlık yaptık .Kardeşlerimde geldiler annemle babam hepimizin bir arada olmasından dolayı çok mutlu oldular her telefon açana benim yaptıklarımı anlattılar.Oradan eve hasta bişekilde döndüm .Bi duş aldım arındım üstümdeki negatifleri attım ve hayalin çekim yasası medisini dinlerken uyuya kalmışım.Çok şükürler olsun sabah daha iyi kalktım.İnsanları seviyorum ve benim çevremede Allah seveceğim insanlar gönderiyor.Hayatımda artık sürekli kendi sorunlarını anlatan başkalarını görmezden gelen insanları çağırmıyorum .Bana gerçekten ihtiyacı olan yardımı geri çevirmeyen insanlara yardım ediyorum.En büyük şansımda bu sitede sizler gibi insanlarla bir arada ola bilmek olduğunu biliyorum.Biliyorumki benimde yanlışlarım ve öğrenmem gereken şeyler var ama gayret ediyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım.