Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 02:36 PM   #112 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kabus Görüyor musunuz?

Alıntı:
Asalett Nickli Üyeden Alıntı
genellikle gündüz dinliyorum geceleri bir kaç sefer aralıklarla dinlrmiştim son iki gündür geceleri de dinlemeye başaldım dün başım ağrıdı başımda kulaklarımda acayip bir basınç var sanki kulakalrım içi rahatsız oldu biraz ve kabuslar görüp korkmaya başladım hatırlamak istemiyorum başımda acayip bir ağırlık var acaba geceleri dinlemesemmi?
merhabalar..

uyurken bilincimiz sakin olduğu için bilinçaltımız telkinleri daha kolay alır..
bunun için içsel blokajlarının savunmalarını bedensel olarak daha net hissetmen normal..

bu durum seni çok rahatsız ediyorsa farklı alternatifler deneyebilir yada gece dinleyemeyi bırakabilirsin..
bazı arkadaşlarımız 2-3 saatliğine ayarlayarak mp3 çalarlarını uyumadan önce dinlemeye başlayıp uyku sırasında bırakmış oluyorlar..

kendin için en rahat yolu yine sen bulacaksın.. super

sevgiler..