Biraz sıkıntılıyım. Yardımınıza çok ihtiyacım var.
[sakla]
daha ağlama olsa onlarıda koyacam.
Babam hastanede.Sol tarafı kırık. Şu anda baya iyi. En iyi arkadaşımla problem yaşıyorum. Herşey sürekli kötüye gidiyor. Ne kadar çabalasamda olmuyor. Aramızın kötü olması çok canımı yakıyor. Herşeyi deniyorum.
şu anda gözlerime yakışır bir ses var. depresyon dünde kaldı doğal versiyonu. Herşey iyi giderken hep bunu yapıyorum. Geçen okulumda da böyle oldu. En iyi arkadaşımla sudan sebeplerle aramız bozuldu. Bir kısmı benim hatamdı. Bir kısmı onun. Hiç birşeyin kalıcı olmadığını hep söylerim. Ama insan bu anlamıyorum. Dediğimi yap yaptığımı yapma hiç uymuyor. Hem diyorum hem yapıyorum. 2-3 gün önce yine yanlış bir söz söyledim. Benim ona yardım ettiğim onun neden bana neden yardım etmediğini sordum. Anında hata yaptığımı anladım özür diledim. Ben kontrollü bir insandım. Ne oldu bana? Hayatımda hiç birşeyi karşılık bekleyerek yapmadım. Düşünsenize bir sözünüz ile bunu yerle bir ettiğinizi. Arkadaşım bana o kadar kırılmış ki. Benim ne kadar çaresiz olduğumu bir türlü anlayamıyorlar. Bitiyorum. Mum gibi eriyorum. Aileme birşey yansıtmıyorum. Burada iki canım arkadaşım var. Birisi yukarıda bahsettiğim -aramız bozuk- diğeri daha soğukkanlı.Ama o da anlamıyor bittiğimi. Sırf onlara söz verdiğim diye kendime zarar vermiyorum. kendimi sevmeye çalışıyorum. Aslında bir hata yakaladım. Kendime söz verdiğim için yapmamam lazım. Onları üzmemek için kötü şeyler yapmıyorum. Durumu daha kötüleştirmemek için. Fiziksel olarak değil ama konuşmalarım ve davranışlarımla zaten kendime zarar verdiğimin farkına vardım. Artık fazla konuşmak istemiyorum. Allah kahretsin. Umarım annem okumaz. Gittikce batıyorum geçen güzel günlerin özlemiyle.