Ynt: kilo verme doğa sesi Merhaba Arkadaşlar,
Ben burada 3.haftamı geride bıraktım bu hafta benim 4. haftam.İlk iki haftamda suçluluk ve egoyu dinledim dalgalanmalarım oldu neredeyse vaz geçmeyi düşünecek kadar büyük endişeler yaşadım ama burasının büyüsü daha ağır bastı diyebilirim deyim yerindeyse.Bişeyleri fark etmek taşların yerinden oynaması insan tabiatında ki o büyük karmaşa derken ben işin baya bi bölümünü bu ilk iki haftada çözdüm diyebilirim.Ama gerçektende atakan bey ne demişse uyguladım yani bu kez inandım ve gerçektende burada kaldım.Daha öncede meditasyona falan merakım vardı ama kendi kendime pek çok şeyi başaramıyordum ve rahatlayamıyordum sorunlarımın derinine inemiyordum bu site gerçektende bir şeyleri çok iyi farketmemi sağladı öncelikle
Ve ben suçluluk ve egoyu dinlerken kiloda vermeye başladım sanki metabolizmam hızlanmıştı 30 lu yaşlarıma kadar pek kilom değişmezdi ondan sonra limitin üstüne çıktı ve bi daha indirememiştim tıpkı o zamanlardaki gibi hızlı şekilde kilo vermeye başladım ve etraftanda bunu bana herkes söylemeye başladı.Aslında kendimde çok rahatladım diyebilirim ben, bir sorunum var ve çözümü zamana kalmış bişey ben bunu kafamaöyle bi takmışımki tüm yolları kapatmışım ve çözüm olmadıkça ben olmayacak şeylere sinirlenmişim ondan bundan çıkartmak için kendimi harap etmişim konsantrasyonumu kaybetmişim herşeye sinir olmuşum hayatın tadı kaçmış.2. haftanın sonlarıydı birden bire bunu fark ettim içimde fark ettim ve hemen dedimki artık ben bu sorunumu kabullenmeliyim ve kendimi rahat bırakmalıyım.Dünya sanki birden daha yavaş dönmeye başladı herkesmi değişir herkes değişti sanki hayır ben değiştim aslında.İnanın böylesi çok daha rahat.Şimdi 3. haftada koruma kalkanı ve kendine güven var bu dördünü ayrıca gece dinliyorum son haftadada kilo vermeye başladım onuda gündüz dinliyorum.Herkese sevgiler umuyorum herkes için herşey iyi olsun... |