Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2009, 09:15 PM   #74 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Çok teşekkür ederim fgceker.evet çok doğru bir tespit.bende onu farkettim.dönüp dolaşıp yine aynı şeylerde buldum kendimi.çok olumsuz düşünce yaymışım.bir olumsuzlukta tekrar hemen başa dönmüşüm.ve bu da beni kötü yapmış.kendimi resmen kurban görmüşüm hayatta.aslında çok sevilen biriyim.kişiliğimi de seviyorum.saygı görmek ve bunları duymak da hoşuma gidiyor.ama bilerek sanki kendimi geri planda tutuyorum.beni engelleyen bieşy var sanki.sen yapamazsın sen edemezsin diyen biri var sanki içimde.ben bu aralar tekrar yoğunlaştım.2-3günde bir günlük yazıyorum olumlu cümleler kurarak. olumlu düşünmeye çalışıyorum.bana yaptığın iyiliği de bilemezsin.böyle bir yazıya ihtiyacım vardı.saol fgcever çok teşekkür ederim tekrar.son liman sana da tabi...bu arda kendi işim olmasa da bir işe başlıyorum.en azından boşta kalmaktan iyidir diye düşünüyorum...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla