Herkese meraba
bir hafta ego güçlendirici telkinleri dinledim ve tüm aileme dinlettim.aslında ben mutluluktan havalara uçmak yada tüm dertlerimi unutmak gibi bir gaye ile başlamadım telkinleri dinlemeye sorunlarım vardı ve zaman zaman aileme karşı kırıcı olabiliyor hatta iki güzel kızımı benden korkacak kadar sert bir şekilde azarlayabiliyordum
Onlar benim için Dünya nın en tatlı ve güzel varlıkları
Allah ın verdiği bu güzelim nimetlerin tadını çıkarmak yerine onlara ve kendime eziyet ettiğimi fark ettiğimde, netten bana rehberlik edebileceğine inanabileceğim bir adres aradım. Tevafuk hayatımdeğişti.com ile hemen şimdi tamsırası diyebileceğim hızlı bir tanışma ve bir kaç dakika sonrada telkinleri dinleme ile başlayan güzel bir serenomi yaşadım.
Öncelikle kızımda stres ve kızgınlık emareleri ilk telkinle büyük oranda yok oldu şimdi ailemle daha iyi anlaşıyoruz birbirimize iltifatlar ediyor ve yokluğumuzda özlüyoruz. son bir yıldır sık yaşamadığım bir duygu bu, doğrusu...
Son yıllarda bir şeyi daha fark ettim; ben insanların beni kolay yönlendirebildiklerini, haklı olduğum konularda bile kendimi yeterince ifade edemediğimi, inanılmaz boyutta kendime öz güvenim olmadığını, karar verdiğimde işimi sonuna kadar götürebilecek motivasyonumu koruyamadığımı,insanların benim saygınlığımı ve kişiliğimi eleştirdiklerini.
Bakalım bu telkinler bana bu konuda ne kadar faydalı olacak şu an ikinci aşama kendine güven telkinlerinin ikinci günü, kayda değer gelişmeler olduğunu kişiliğimi yeniden kurduğumu hissediyorum ama yahoooo işte bu diyebilecekmiyim? Eğer olursa sihir gibi bir şey olacak...
biraz daha zaman