Konu: Ha Gayret!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 02:51 PM   #67 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Ha Gayret!

canım anladığım kadarıyla aşağıdaki resimde olan yeni yazılarından istiyorsun..

bu yazılardan senin günlüğünün kenarında da çıkıyor ama sen mesajlarını sürekli takip ettiğin için farkedememiş olabilirsin..

bir konunun içerisine mesaj yazıldığında konunun yanında etiket olarak yeni yazısı çıkar..
o konyu günlük olarak takip edenler yeni yazısına tıkladıkalrında okumadıkları son mesaj itibariyle sayfa açılır..

örneğin senin günlüğün 14 sayfa..
ben ilk 10 sayfasını okumuşum.. konunun yanında yeni butonuna tıkladığımda 11. sayfadan açar..

yani bana göre yeni olan kısımdan başlatır..
başka bir arkadaşımız 13. sayfaya kadar okumuşsa o yeni butonuna bastığında 13 sayfada ki okumadığı mesajdan başlatır..

bir konunun içine tıkladığınızda o konuyu okunmuş sayar.. ve siz sayfadan çıktıktan sonra sayfada yazılan her mesajı yeni olarak size gösterir..

işte böyle..

umarım aydınlaatıcı olmuştur..

sevgiler..