Konu: LOST
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 03:42 PM   #12 (permalink)
hayatnegarip

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatnegarip is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: LOST

Alıntı:
burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
(3,sezona geçmemiş olanlar lütfen okumasın idiziyi zleyerek öğrenın ben burda anlatarak heyacanını kaçırmanızı istemıyorum:)

ben bildiğim kadarıyla 6sezon oynayacakmış lost..düşünüyorum şimdi 1,2 ve 3.sezon kişi kişi geçmişlerini ve adadaki hallerini verdiler 4 ise adadan kurtuldaki yaşamlarıyla pararlel gidiyorlar..bilmiyorum 5,ve 6, sezonda nasıl bir hikaye gelişecek..inanılmaz bir kurgu..ben hiçbir dizide bu kadar şaşırmadım ve o kadar enterasan ve uçuk bir kurgu olmasına rağmen absurdleşmedi hikaye..benım en baştan berı adamım jonh look tu. sonra tabiii fikrim değiştii şimdi adamım desmund:)ilk başta ben herkesi kendi beyınlerinde yaşadıklarını ve sanal bir adada olduklarını düşünmüştüm hanı tom cruıse un bir fılmı vardı vanilla sky.oradaki gibi...bırde benım gözüme çarpan bir sahne varkı birçok arkımla uzlaşamadık birde size sorayım..bir sahne var huryle nın akıl hastesninde oldugu sahne orada bir sahne geçiyor o karede görünen akıl hastası kişi hurly ın adada öldürülen sevgilisi(sarısın piskolg)..hangı sezon bölüm onu mutlaka bulup paylaşacagım ama..sizce o kareden nasıl bir hikaye kurup bağlaşacklar..bende o kızda 'the others':D..4sezon oldu halen düğüm çözümlenmiş değil dönüp dolaşıp the others diyoruz:D
O bölümü ben de hatırlıyorum. Libby'nin de aslında akıl hastanesinde bir dönem oldugunu gösteriyor. Aslında bir anlamda da adaya düşen kişilerin kazadan önce bir yerlerde muhakkak karşılaştırıgı, bi baglantı oldugunu vurgulamak için. Bir de bir şeyi gösteriyor o orda sır olarak kalıyor düğümün çözlümeside çokçok ileriki bölümlerde oluyor. Bizi baglantı kurmak zorunda bırakıyor bu da sanırım bizi çeken yani. Basit bilindik bi bir senaryo değil.