Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 04:59 PM   #63 (permalink)
heal
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Agresifin haberleri

Hislerini serbest bırakmak... Bunu tam olarak nasıl başaracağımı bilmiyorum, daha doğrusu bunun anlamının ne olduğundan emin değilim. Geride bırakabileceğim insanlar olduğunda umursamazca yürüyüp gittim. Ama şimdi bunlar arkamda bırakıp gidebileceğim birileri değil. Hem affetmeden de huzur bulabileceğimden emin değilim.

Derin bir nefes almak ve olanların benim şahsıma yapılmış şeyler olmadığına inanmak istiyorum.

Böyle yazınca kendimi kandırıyormuşum gibi geldi. Elbette bana karşı yapıldı. Ben kırıldım ben üzüldüm ben hasta oldum. Başkaları da etkilense de ilk dağılan ben değil miydim? Şimdi çocuk gibi mızmızlanıyorum. Düştüm, dizlerim parçalandı. Kim eğilip dizlerimi öpse de iyileşmeyecek, acısı dinmeyecek. Birşeyler geçmişe ayna tuttukça ben istediğim kadar sırtımı döneyim, hep yüzüme vuruyor yansımaları.

Bu da geçecek, bunu da biliyorum. Yazdıkça azalacak. İçimde durdukça büyüyor çünkü. Anlatmayıp sustukça. Akşam telkin dinlemeden Hayal hanımın meditasyonlarını dinleyip yatıcam. Sonra sabah kalktığımda güneş daha parlak gelicek. Neşeyle binicem arabama. Latin müzikleri dinlerim belki yolda, J Lo.
Sonra bu yazdıklarımı okuduğumda geçti gitti derim. Sigara içme isteği gibi. Duvar gibi dik durunca karşısında ellerin titremiyor en kral nikotin krizinde. Biliyorsun ki sihirli bir değnek değil sigara, ucu yandığında tüm sorunlarını çözsün. Ve insanoğlu eroinden bile kurtulurken nikotine karşı bukadar zayıf olmamalısın.

Sonra tekrar düşünücem, çok daha güçlü olduğumu. Acı çekenlerin kör olduğunu. Acı çektiğim zamanlarda gözlerimin görmediğini. Parlak bir sabaha uyanmış gibi biticek. Mayıs ayındayız. Ben sanırım şubattan beri dinliyorum. Ben göremiyorum olan biteni. Değiştiğimi. Ama aldığım tepkiler değiştiğimi gösteriyor. Odam aylar sonra derli toplu. Gece uyuyamadığım günler çok geride kaldı. Yastığa kafamı koyar koymaz lanetler yağdırdığım günleri unuttum. O acıdan geriye yarayı kaşıdığımdaki ince sızılar kaldı.

Sabah uyandığımda bölük pörçük sahneler hatırladığım sert kabuslar gibi.

Bir sabah uyanıcam, birden gözümün içine giren güneş yüzünden.

Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla