Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 10:57 PM   #7 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 2. bölüm

ilk yazınızı da büyük bi keyfile okumuştum.buda bir solukta bitti..çok güzel bir yazı..aslında mutluluk çok yakınımızda ama ulaşması da bir o kadarda meşakatli..o kadar unutmuşuz ki(kendi adıma konuşayım)bardağın boş tarafını görmeyi.teşekkür etmeyi unutmuşum.dilimle ediyorum aklımla kabul edıyorum fakat kalbım ruhum istediğim kadar müteşekkir değil.zaten o şükürü gerçekten hisettiğimizde başaka yerde aranacak birşey kalmayacak çünkü var olanlarla mutlu olacağım.kağıda yazdığım şeylerın gerçekten benim için yaratılmış mucizeler olduğuna bir kolumun ayagımın yada sahip olduğum ailenin benım için nimet olduğunu bir yeni araba almış kadar, istediğim işe kavuşmuşum kadar yeni bir sevgili edinmişim kadar farkına varıp önemseyeceğim ve işte ozamn mutlu olacağım sanırım.farkına varmaya ve içimde radığım mutluluğa uşamka için çaba gösteriyorum..aslında gösteriyoruz ..umarım yapabiliriz
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla