Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 11:47 PM   #89 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

ve korkunç olay beklenen durum gerçekleşti, birarada yaşamaması gerekenleri bir arada tutmaya çalışarak ne kazanmaya çalıştım bilmiyorum, kedinin doğasında civcivlere saldırmak var çok normal, epeydir gözetim altında bir arada idare ediyorduk,civcivleri sabah oğlumun odasına kapatıp işe gittim, aslında banyodaydılar sabah banyo edip çıktım. hamzanın odasını kapatıp gitmiştim, işten döndüğümde hemen hayvancıklarımı kontrol edeyim dedim, civcivler yoktu, deli oldum kaç saattir evin altını üstüne getirdim, netten civciv sesleri bile indirdim belki sese tepki gelir diye, zavallımın biri ayakkabılıkta bir ayakkabının içine saklanmış ama arka tarafı baya ciddi yaralanmış, kan içinde kalmış, hemen su verdim içti, ama uyuklayıp duruyordu, sobanın önüne koydum, kediye kızamam o doğası gerekeni yapmış, suç bende, bir kaç saatliğine balkona koydum, diğer civcivi bulabilmek için, epey aradım yaralı civcivi elektiikli sobanın önüne koydum, kediyi içeri aldım, belki o bulmama yardım eder diye, evet eliyle koymuş gibi komidinin arasına bakıp duruyordu. ve onun sayesinde diğer civcivide budlum, nasıl acıkmış nasıl susamış, diğerinin yanına koyunca nasıl mutlu oldular anlatamam harpten çıkmış gibiydiler ikiside kana bulanmış ama direniyorlardı, su içişleri birbirlerine yaklaşmaları, doğa muazzam bir eser, kimse dengesini bozmamalı, ellerimin arasında ısıttım ikisinide, yatak odasına sobanın karşısına yer yaptım onlara, şimdilik direniyorlar, bakalım sabaha çıkacaklarmı, bugüne kadar sevdiğim şeylerden dolayı ne çok acı yaşadım, yaşamaları için onca emek verdiğim değer verdiklerim içimde yara oluyor, bir arada yaşamaması gerekenleri bir arada tutmamak lazım herkes ait olduğu yerde kalmalı, bugün iyice öğrendim, her ders acı bir deneyimin eseri,