Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2007, 11:33 PM   #18 (permalink)
neseli
Çevirmen

Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
neseli is an unknown quantity at this point
Standart subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
info/

http://rapidshare.com/files/22740902..._v1.2.rar.html

bu programi indirdim. ve sonucunda pc/ekranimda kisa araliklarla (surelerini 3san/1000mil/bundaki ideal zaman ayarlamasi nedir?)degistirdim sectigim kilo verme basligindan (asagida turkcelerini yazdigim) cumleler/telkinler yanip sonuyor. bende hepsi bu. sizde de hepsi bu mu?

tercume ettigim basliklar tiklanicak ve altlarinda uzun uzadi yazilar var zannediordum megersem sadece buymus. yani basliklarin kendileri telkin. yani oteye tercume edilmesi icin baska birsey yok altlarinda. yanip yazip gidip geldikce ben okumali miyim yani kosturur gibi hizla cumlenin tamamini kapmali miyim yoksa hic orali olmiyim onlar yanip gidip gelsinler mi? i think before eating --- bunu iyi kaptim ama.

merhaba arkadaşlar bu konuda baya bi ilerleme olmuş.Programın kurulumu ve kullanıma dair bir karç soru vardı oraya değinmek istiyorum.
Programın kurulumu:arkadaşlar zipli dosyayı açtığınız sırada içinde tek klasör çıkıyor onun da içinde başka bir klasöre ve aynı zamanda bir de Subliminal Vision Pro.exe dosyası çıkıyor bu programın asıl kurulum dosyasıdır.Bu dosya ile programı kurduktan sonra diğer klasörün içine girip oradaki Subliminal Final.exe programını masaüstünde herhangi bir yere çıkartın.Ve daha önce kurmuş olduğunuz programın üzerinde sağ tıklayıp özelliklerden hedef bul deyip bu masasüstüne çıkarttığımız dosyayı hedef buldugumuz dosyanın içine atalım.Size aynı dosyanın var odlugunu ve değişimini soracaktır evet diyelim ki bu programın crackli olması için gerekli bir adımdır.kurulum bu kadar..

gelelim telkinlere

programı açtıgımızda sol üst köşede setup/programs/about yazıyor
Programs a girdiğimizde yie sol tarafta import ve create yazıyor.oradaki satıra istediğiniz bir başlığı yazdıktan sonra create seçeneğini seçip sağ tarafa geçiyoruz ve orada kendi kişisel tercih ve telkinlerimizi yazıyoruz daha sonra sağ tarafta add seçeneği çıkıyor bu şekilde burada kendi telkinlerimmizi oluşturup kullanabiliriz.

Buradaki süre kullanımına dair bir bilgim yok.ben kullanırken randominize seçeneğini aktif hala getiriyorum ekranıhn herhangi bir yerinde çıkabilior yazı bu durumda ve okumak içinde herhangi bir gayret göstermiyorum.

programla ilgili sorun olursa yardımcı olabilirim..

Çeviri içinde Şöle bi söz vardır ya aklıma geldi Kör Allahtan bi göz istemiş Allah iki göz vermiş :) o hesap bizimkiside.

Sizlere çok teşekkür ederim emeğinize sağlık..
neseli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla