Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 04:28 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Bir an için parasal hiç bir sorununuz olmadığını düşünün ne olurdu?

tatlım ne diyim harika olurdu..

ilk iş hemen bir seyehat acentasını arar tüm akdenizi içine alan cruise line seyehat planı hazırlardım..

ardından amerikada tanışmak istediğim şaman eğitim grupları var.. onlara ulaşır hem tatil yapar hemde eğitim alırdım..

sonra aynı sebeplerle bir japonya seyahatine hazırlanırdım..
aslında şimdi tam sırası japonya için.. kiraz yolu dedikleri harika bir çiçeklenme mevsimi yaşıyorlar..
müthişş olurdu..
teşekkürler canım... listenin altlarında yer alan hedeflerimi tekrar hatırlayarak heyacanlı mutluluk hissettim..

sevgiler..