Sanemcim dün çok üzüldüm çünkü çok istiyordum çünkü kendimi havaya sokmuştum.Ama çok haklısın bu iş belki benim için hayırlı değildi o yüzden olmadı ya da karşıma daha iyi daha mutlu olucağım bir iş çıkıcak bunu bilemem...Aslında hata mı yapıyorum bilmem ama hala nedense umudum var yani acaba hala bu iş için olumlamalarıma devam etsem mi diyorum.Çok kararsızım bir tarafım devam et diyor bir tarafım devam etme diyor ne yapsam bilemiyorum dusun ama tek istediğim hayırlısı olsun..
Ayrıca Muhteşem HAyat yazısı çok güzel çok teşekkür ederim.Bazı şeyleri hatırlamama sebep oldu.Tekrar yeni işinde mutluluklar dilerim.Bak güzel haberlerini bekliyorum.Ve burdan sizlere işe girdim diye haber vermeye sabırsızlanıyorum.İyiki varsınız....
Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
durucum 2 aydır iş arıyordum ve olacak gözüyle baktıklarım, olsun lütfen dediklerim olmadığında ben de çok üzülmüştüm. çalışmak zorunda olduğum için değil, gerçekten çalışmak istediğim yerlerde oldu ama ben tercih edilmedim. kolay değil biliyorum ne kadar üzülme desemde engel olamam üzülmene. eğer ilk başladığım gibi devam ederse bu işyerimin bana katacaklarını ben önceki çalışmak istediğim yerde sahip olamayacakmışım onu gördüm ilk iş günümde..
hayırlısını iste gülüm. seni neler beklediğini bilemezsin.. ben inanıyorum ki bir gün seni biryerlerde bekleyen, yada senin için hazırlanan bir iş var ve seni bulduğunda önceki üzülmüşlüklerinin boşa olduğunu anlayacaksın. ahmet altanın çok beğendiğim "muhteşem bir hayat" yazısının son parağrafı nı hatırlatayım.... "Kendimizi manasız ve yararsız bulduğumuz zamanlar vardır.
Değersiz olduğumuzu, sevilmediğimizi düşünürüz.
Hayal kırıklıklarıyla dolu hayatımızda neden istediklerimizin hiç gerçekleşmediğini merak ederiz.
Cevaplar ararız.
Bulamayız genellikle.
Cevaplar vardır aslında.
Kendimizi yararsız bulduğumuzda çok yararlı işler yapmışızdır, sevilmediğimizi sandığımızda sevilmişizdir, değersiz olduğumuzu düşündüğümüzde değerimizi bilenler çıkmıştır.
Birçok hayatı aynı anda kımıldatan o sihirli rüzgarı yaratmakta bizim de farkına varmadığımız büyük bir rolümüz olmuştur.
Eğer Tanrı "ikinci sınıf" meleklerinden birini bize gönderse ve bizsiz bir hayatın nasıl olacağını gösterseydi, sanırım hepimiz kendimize de hayata da başka türlü bakardık. Hatta, o melek bize "istediklerimiz gerçekleştiğinde nasıl bir hayatımız olabileceğini" gösterseydi belki istediklerimizin gerçekleşmemesi için dua ederdik.Bu muhteşem bir hayattır.
Cevabı ve sırrı kendi içinde saklıdır.
Ve, o hayatı hep birlikte yaparız.
Bazen rolümüzden şikayet ediyorsak, bu da rolümüzün kıymetini bilemememizdendir." ben geçmişteki üzüldüğüm kayıplarımın aslında bugünlerimin kazancı olduklarını gördüğümde daha iyi anladım bazı şeyleri..
inşallah kısa zamanda senin iyi haberlerini de kutlayacağız.. yeterki mücadeleci ruhumuzu ve umutlarımızı yitirmeyelim..
sevgiler Alıntı: duru79 Nickli Üyeden Alıntı
ben teşekkür ederim ben de iş arıyorum çok istediğim bir iş vardı malesef olmadı çok üzüldüm,çok içime oturdu çünkü hep hayalii kurduğum bir iş ve uzun zamandır bekliyordum... ama böyle senin gibi başaran,işe giren arkadaşlar gerçekten beni çok mutlu ediyor.İnanmazsın belki ama kendim girmiş gibi mutlu oldum.Güzel haberlerini bekliyoruz. ki bizler için motive olsun.. Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim duru79
hala şaşkınım bir o kadar da mutlu
inşallah öyle olacak. huzurlu ve mutlu....
iyiki varsınız | | |