Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 12:08 AM   #5 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Özgüven Testi...

Alıntı:
meninje Nickli Üyeden Alıntı
Evet haklısın. Hepimizin aradığı bu olsa gerek dusun Ancak benim aradığımın bu olduğunu düşünmüyorum. Testlerde beni doğruluyor. Kendime güven noktasında sıkıntı yaşadığım zamanlar anlar olsa da genel anlamda hayatımı etkileyecek bir sorun değil benim için. Benim sorunum ne o zaman Neyse desene şükredecek çok şeyim var 44 Özgüven sorunu yaşayıpta hayatının bir çok alanında çıkmazda olan kişi okadar çok ki, gerçekten şükrediyorum bu konuda
Değerli arkadaşım...

Gerçekten öyle. Her şeyin başı sağlık. Sağlığın başı da özgüven. Bu olduktan sonra her şey yavaş yavaş olur.

Evet gerçekten şükretmelisin. Bu konudan muzdarip o kadar çok kişi var ki. Bende de kısmen var. Bazen Narsistlere özendiğim bile olmuştur

İnşallah, bu özgüvenin sayesinde, bütün emellerine, bütün hayallerine ulaşırsın azimle...

Bize de dua etmeyi unutmazsın tabii...

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla