Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 12:12 AM   #4 (permalink)
melodiss
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Ynt: mutluluk her yerde

Mutluluğun Sırrı …

Küçük yetim kız dikkatle kelebeği kurtarır. Uçup gitmek yerine, kelebek güzel bir periye dönüşür. Kız gözlerine inanamaz.

Peri, kıza, ” Senin eşsiz iyi kalpli davranışın için, sana bir dilek dileme hakkı veriyorum ” der.

Kız bir an düşünür, sonra ” Mutlu olmak istiyorum ” der.
Peri, ” Peki ” der, ona doğru eğilir ve kulağına fısıldar. Sonra da ortadan kaybolur.

Kız büyüdüğü sürece, ondan daha mutlu kimse yoktur. Herkes ona mutluluğunun sırrını sorar. O ise gülümser ve ” Sırrım, küçük bir kızken iyi kalpli bir periyi dinlemiş olmamdır ” diye yanıtlar.

Yaşlanıp, ölüm döşeğine düştüğünde, komşuları etrafına toplanırlar. Sırrının da onunla birlikte yitip gitmesinden korkmaktadırlar. ” Lütfen bize söyle ” diye yalvarırlar. ” İyi peri sana ne dedi ? ”

Sevimli yaşlı kadın gülümser ve ” Bana şöyle söyledi ” der ;
” Ne kadar güvende, ne kadar yaşlı ya da genç, zengin ya da fakir olursa olsun herkesin sana ihtiyacı var “

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla