Cevap: Mesut'un Günlüğü Kendime bir yaşam seçiyorum.dünyayı bir katalog gibi düşünüp istediklerimi seçiyorum.ve dünya bunları bana veriyor.sen ne yi seçiyorsun peki ??? evet bende bunu farkettim çok olumsuz bir enerji yayıyorum ve farkında olmadan olumsuz şeyleri kendime çekiyorum.Sonra niye böyle diye düşünüyorum neden herşye beni buluyor ve giderek kendimi kötü hissediyorum.Şimdi düşüncelerimi değiştirerek başlıyorum.Başlıyoruz :))))
Ben değerliyim.Herşeyimle bir şaheserim.İstediklerime odaklandığımda gerçekleşeceğini biliyorum.İşsizim evet ama bu sonsuza kadar işsiz kalacam demek değil.O iş beni bekliyor ve zamanı geldiğinde o işe girecem.Aramaya devam edecem.Evet hayatımda kimse yok.Çok kötü bir aşk tecrübesi yaşadım kendimce.ama şunuda iyi biliyorum haat herzaman oalcaktır hataalr beni ben yapacak.bendeki güzellikleri ortaya çıkaracak.Herkesi affediyorum.Hayatıma koyacağım çok değer var.Katkı var.Amaçlarım var içimde koşulsuz sevgim var ve bu dünya da daha çok yapacaklarım var.Benden bir tane daha yok.o zaman ben eşsizim,ben değerliyim :)) |