Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 02:41 AM   #18 (permalink)
dgulsoy

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dgulsoy is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acayip sheylerr

Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dgulsoy Nickli Üyeden Alıntı
son 2 saattir heceleyerek sayıklıyorum tek kelime; mutluluk.. mut-lu-luk.. ayakları cıplak yürüse mesela insanlar asvaltlarda, için çekilir gibi içmek istediğin son sigarayla anlaşsan da arka arkaya çektiğin duman cigerine kastetmese yada.. ne bileyim .. karayolları tabelaları renkli olsa böyle pembe, yeşil,sarı.. sokaga cıktıgında herkes ama herkess gülümsese, tanıdık tanımadık herkes bırbırıne selam verse, dolmuscular da hapy hours yapsa 'bugun bendensınız' dese, herkes alkıslasa onu.. bizim başbakanlarımızda elinki gibi dans etse orkestrayla! dogan her yenı gune havai fişek atsa belediyeler.. (gunduz gorunenlerı yapılsa) hanı hepimiz deriz ya 'eskiden bayramlar daha heyecanlı, daha coskulu kutlanırdı' diye.. coşku.. coş-ku! hecelemem gereken kelime bu galiba? ben hatırlıyorum, daha mı insandı insanlar bi zamanlar? daha mı renkliydi, daha bir duyarlı, daha bir heyecanlı, ateşli değilmiydik?? biz nasıl böyle ruhsuzlaştık, kurmalı oyuncaklar gibi tıkırr--tıkı--rr??
ve yine heceleyerek kendime geliyorum... coş-ku.. COŞ-KU.. BÜYÜK BÜYÜK HARFLERLE HEM DE...
Dünya mı değişti biz mi yaşlandık bilmiyorum. Hayat mı değişti hayata bakan gözler mi? Ozaman çocuktuk, hayatımız oyundu. Herşey daha eğlenceli. Ya da sadece güzel günleri hatırlamaya eğilimliyiz, kötü günleri siliyoruz beynimizden. Şimdi, bakıyorum da bukadar da değişmedi hayat. Benim ailemde benim kadar zorlanmıştır bu hayatta eminim. İhtilaller yaşadılar, onlar için belki daha zordu bazı şeyler. Biz bu hayata bakışımızı değiştirmeliyiz.

Ama yazdıkların film gibi, neşelendiriyor insanı;

"dolmuscular da hapy hours yapsa 'bugun bendensınız' dese, herkes alkıslasa onu.. bizim başbakanlarımızda elinki gibi dans etse orkestrayla! dogan her yenı gune havai fişek atsa belediyeler.. (gunduz gorunenlerı yapılsa) "

uyandığımda ilk göreceğim yere asmak istedim, gülümseyerek kalkmak için

Sevgilerle, hoşgeldin.

hoşbulduk ne demek ıstedıgımı tam olarak hıssettıgıne emınım cevabını yazarken, ama sen de emın ol bız yaslanmadık, yaslanmıs olsaydık da farketmezdı zaten coskulu olmak ıcın genc olmaya ıhtıyacımız yok,azıcık muzık duyunca herkesten once piste atlayan 70'likleri düsünsene zar zor ayakta, dişleri dokulmus ama kocamaan bir kahkahayla!!! dünya değişti.. hem de cok... evet belki kotu gunleri sılıyoruz aklımızdan ama gecmıstekı kotu gunler bugunun kotu gunlerınden daha kotu degıldı cocuklugumda.. gun gectıkce daha buyuk hatalar yapıyoruz, daha buyuk dusmanlıklar, daha buyuk yabancılıklar, daha kucuk sevınc cıglıkları(duyan ne der diye..)
bu arada ısım soyısım bellı benım, masallah sectıgım kullanıcı adına,, tanıyan bırı okumus sabah maılımde koca koca harflerle;

1,50 YTL DOLMUŞ PARASI İCİN DOKTUGUN DILLERE BAK HAHAHAHA....

dgulsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla