Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 10:06 AM   #146 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

bugün yataktan zorla kalkmama ragmen şuan kendimi doping almış gibi hissediyorum.üstümdeki o uyuşukluktan eser kalmadı tutmayın benii bu aralar herşey çok güzel.geçen haftaya göre eski neşeme tekrar kavuştum.hayatı,yaşamayı,insanları çok seviyorum.
herşey güzel güzelde şu sorunumu hala aşamadım.karşı cinsten birinden hoşlandığım zaman bunu belli edemiyorum.gözlerimi kaçırıyorum bana baktığında.muhabbet desen hiç açamıyorum.sanki ondan hoşlandığımı bilmemesi gerekiyormuş gibi.çok soğuk ve itici oluyorum.
napmalıyım canım çok sıkılıyor içimdeki bu ürkek kızı öldürmek istiyorum.çok sıkıldım ondan artık.ne var ki onunla ilgilendiğini göstersen azıcık gülümsesen köşe bucak kaçmasan.kendimi hala değersiz mi hissediyorum.belkide o kadar güzel bulmuyorum.ama aynaya baktığımda yansıyan hoş bir bayan.
sosyal ortamlarda artık daha girişkenim konuşkanım ama nedense bu karşı cins mevzusunu aşamadım.onu çok beğeniyorum ama olmuyor yapamıyorum off offff
önerisi olan var mı arkadaşlar
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla