Bu aralar aa acayyip sıkıldım gezmek,yeni yerler keşfetmek,yeni ama düzgün dostluklar kurmak istiyorum..Hayatımdan geçmişime dair tüm arkadaşlarımı silmek unutmak yeni kankalar edinmek istiyorum...Belki böyle daha mutlu olurdum,,, daha rahat,,,daha komplekssiz,,,etrafımdakileri sevmiyorum hepsi gösteriş meraklısı,,,doğallıktan uzak,,,hepsi birbirinin kuklası,,,ben kuralları özel yaşamımda istemiyorum,,,her an ölecekmiş gibi yaşama şansımız olsaydı keşke,,,keşkesiz,,,yalansız,,hesap kitap yapmadan,,yatırım yapmadan,,,aman ne bileyim işte....böyle garip bir ruh hali içindeyim,,,benim acil politik davranmayı öğrenmem lazım,,asiyim yoksa,,,bildiğimi okurum,,oysa ne güzelde beceriyor birçok insan menfaati için nefret ettikleri insanlara gülebilmeyi,,onlarla gerçekten iyi zaman geçiriyormuşçasına görüşebilmeyi,,sırf politik olmak adına birçok şeye ayak uydurabilmeyi ya ben bunları yapınca nefret ediyorum kendimden ama öğrenmem lazım mecburum iş dünyası işte...bu güzel siteye merhaba diyorum ve sevgili üyelere...