Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2009, 05:16 PM   #6 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: bana tavsiye veriri misiniz:::

Alıntı:
Purplelight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ego ve suçluluk mp3 ü yükledim... Peki bunları mutlaka kulaklıkla mı dinlemeliyim?
Bir de dinleme sırası nasıl olacak? bir ego, bir suçluluk mu?
Bir de müzik haricinde ben de hiçbir telkini işitemeyenler arasındayım. Dinlerken, bir taraftan da word metnini okumam mı lazım? bİRAZ DAHA DETAY BİLGİ VEREN BİLGİLİ ve tecrübeli bir arkadaştan bu sorularıma yardım beklemekteyim,. TEŞEKKÜRLER...
Purplelıght öncelikle aramıza hoş geldin

Kulaklıkla dinlemek zorunda değilsin.Aksine tavsiye edilen dinleme yöntemi hoperlörle dinlemek.Ama tabiki yanında başka insanlar varsa ve rahatsızlık vermek istemiyorsan kulaklıkla dinlemende bir sakınca yok.Yani tamamen dinleme yöntemin sana kalmış
Dinleme sırasını bir ego bir suçluluk yada 2 ego 2 suçluluk şeklinde yapabilirsin.Telkinler zaten bizim duyabileceğimiz bir frekansta değiller tamamen bilinç altının duyabileceği şekilde kayıt ediliyorlar.Tabiki telkinleri duyabildiğini söyleyen pek çok üye var.Bunlardan biride benim
Ama telkinleri duymaya çalışmak sadece kendimizi zorlamamıza yol açabilir.Telkinler alttaki sesleri ayırt edebilecek programlar sayesinde ayrıştırılıp duyulabilir ve buda sutüdyo ortamında yapılabiliyor ancak.
Yani yapmamız gereken tek şey müziği duymak ve işin tadını çıkartmak.Gerisi tamamen bilinç altımıza kalıyor

Telkinlerin içeriğini bilmeden dinlemeye başlamak en iyi yöntem olarak tavsiye ediliyor.Metin içeriğini bilmememiz bizim için daha iyi oluyor,böylece bilinç altımız orda yazılanlara karşı bir engel oluşturamamış oluyor.Yani baştan şartlanma olmuyor.

Telkinlerle ilgili aklına takılan herhangi bir soru olursa forumda yer alan rehber bölümünden bakabilirsin.Orda pek çok soruna cevap bulabilirsin ve üyelerin deneyimlerinden faydalanabilirsin.

Bu arada kendine bir günlük açarsan oraya telkinlerle ilgili deneyimleri yazabilirsin ve yaşadıklarını böylece üyeler sana daha kolay ulaşabilirler ve herhangi bir sorun olduğunda kısa sürede cevaplandırmaya çalışırlar.
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla