Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2009, 09:38 PM   #326 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:
fenn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba sevgili Pisimbat;

Sıcacık,samimi hoşgeldiniz dileğiniz için çooook teşekkürler.Bu şekilde karşılanmak 'yeni bir ortamda yabancı olma' hissini azaltıyor.Sırf yazılarıızdan bile pozitif, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle dolu yüreğinizi algılayabiliyorum.Sizi sevgiyle ve kocaman kucaklıyorum.Saygılarımla
Fenn
biz kediler pozitifizdir zaten bizi sevmek rahatlatır insanları ben siteye ilk üye olduğumda ilk 5 aydan sonra yazmaya başladımdı bir açıldım pir açıldım şurda bizbieyiz zaten dimi

Alıntı:
tupac shakur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha öne ben mozart piyano sesleri dinleyip rahatlamaya çalısırdım sizleri farkettikten sonro bu bosluk tamamıyla doldu bunu bizlere ulastıran herkese ÇOK ÇOK TESEKÜRLER.
atakan beye teşekkürler bizi sizlerle hepimizi bir araya topalştırdığı için