27-09-2009, 11:02 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Subliminal ile ilgili Bilimsel Kanıtlar Bu metni düzgün bir şekilde çevirmeye talip olan ve düzgün bir şekilde bitiren üyemize 50 tl değerinde ki çekim yasası kişiye özel telkini ismine özel olarak yapilacaktir.İşte çekim yasası mp3 ümüz hakkında bilgiler Çekim yasası Bu zihin geliştirici subliminal mp3 albümün yardımıyla çekim yasasının anahtarını elinize alın, ve çekim yasası hayatınızda kendini açıkça göstersin Çekim Yasası son zamanlarda “The Secret (Sır)” kitap ve DVD’si ile popüler oldu. Çekim Yasası, insanların yaşadığı fiziksel ve zihinsel olayların, onların yüksek frekanslı ve güçlü düşüncelerinin, duygularının, sözlerinin ve eylemlerinin cevabı olduğunu anlatır.- İnsanların kaderlerinin ve realitelerinin hakimiyeti, sadece düşünceleri aracılığıyla, kendi ellerindedir. “Düşüncen neyse onu elde edersin, düşüncelerin yaşayacaklarını belirler.” İnsanlar, Çekim Yasası’nı, parayı, gücü, arkadaşları, ilişkileri, seks partnerlerini ve kader yollarında duygusal değişiklikleri çekmek için kullandılar. Çekim Yasası’nı kullanarak ister kadınları çekmeye odaklanmayı seçin, ister iş başarınızı; eğer zihninizin gücünü devamlı isteklerinizi hayatınıza çekmek için yönlendirebilirseniz hepsini yapabilirsiniz. Muhtemelen Çekim Yasası’nı, ya da “The Secret”’ı duydunuz, ama nasıl başlayacağınızı tam olarak bilemiyorsunuz, ya da bunu kendiniz için nasıl çalıştıracağınızı. Bu güçlü subliminal albüm bilinçaltı zihninizi Çekim Yasası’na karşı uyanık ve farkında hale getirerek çalışır-böylece sadece bilinçli düşünceleriniz değil, eylemleriniz ve davranışlarınızın hepsi çekim yasası ile birlikte, amaçlarınız doğrultusunda çalışır, ama bilinçaltı zihninizde çekim yasasını başarmaya odaklanmış olur.- Enerjinizi arttırarak tüm dileklerinizi gerçekleştirirsiniz! Bu albüm size nasıl mı yardım edecek? • .Zihninizi isteklerinizi takip etmesi için yeniden programlar ve çekim yasasını nasıl kullanacağınızı öğretir. • Çekim yasasından belirgin isteklerinizle bilinçaltınızı aynı hizaya getirir. • Başarı ile aranızdaki tüm engelleri kaldırır ve negatif enerji ve düşünceleri uzaklaştırır. • Zihninizi yeniden programlar ve pozitif duruma getirir. • Zihninizi yüksek inanç durumuna odaklar-Bu inanç, çekim yasasını kendiniz için çalıştıracağınıza ve rüyalarınızı başaracağınıza olan inançtır. Subliminal, sizi, çekim yasasının yolunda rüyalarınızı başarmak için, en uygun ve kalıcı duruma getirecektir. Çekim yasasını rüyalarınızı gerçekleştirmek için deneyip sonuç alamadıysanız, o zaman bizim subliminal mp3’ümüz size, bilinçaltı zihninize sınırsız güç verecek, ve çok çaba sarfetmeden, sonuca varıp, başarıya ulaşmanıza yardım edecektir! Eğer gerçekten çekim yasası ile fiziksel sonuçlar yaratmak istiyorsan 100% bilinçaltının yardımına ihtiyacın olacaktır! Bizim subliminal mp3 mesajlarımız, yeteneğinizin kendini göstermesi için son hızla yardım edecektir. Çekim yasasıyla başarıya ulaşmak için 3 temel şeye ihtiyacınız var; bilinçli düşünce, fiziksel eylemler ve BİLİNÇALTINDA YATAN DÜŞÜNCELER. Çok yakında açıkça kendini gösteren belirtileri deneyimleyeceksin, ve üstelik çok daha büyük BOLLUKLA gelecek! Hayatını BUGÜN değiştir! Çekim yasasından maksimum sonuçları elde etmek için albümümüzü kullanın, ve düşlerinizi yaşamaya başlayın! Bu subliminal kayıttaki telkin cümlelerinin sadece bir kısmıdır içerik çok daha kapsamlı ve isminize özel olacaktır.- Çekim yasası benim için her gün çalışıyor.
- Her istediğimi hayatıma çekecek gücüm var.
- Çekim yasası işliyor.
- İstediğim her şeye sahip olabilirim.
- Rüyalarımı gerçekleştirebilirim.
- Kafama koyduğum her şeyi başarabilirim.
- Pozitif düşünceler pozitif olayları çeker.
- Düşüncelerim arzularımı hayata geçirebilir.
- Düşlerim realitemde hayat buluyor.
- Hayatıma parayı çekiyorum.
- Hayatıma gücü çekiyorum.
- Hayatıma güçlü ilişkileri çekiyorum.
- Hayatıma güçlü arkadaşlıkları çekiyorum.
- Hayatıma sevgiyi çekiyorum.
- Hayatıma iş fırsatlarını çekiyorum.
- Hayatıma iş başarılarını çekiyorum.
- Hayatıma mutluluğu çekiyorum.
- Hayatıma pozitifliği çekiyorum.
- Hayatıma bolluğu çekiyorum.
- Hayatıma finansal başarıları çekiyorum.
|
| |