Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 01:09 AM   #82 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Bayılırım rüyalara :)

Üzerinde çalışmaktan en çok keyif aldığım zaman dilimleridir kendileri. Her gece başka bir alem, her sabah çözümlenmiş, rüyada bilgelik alınmış sorunlar, sorundan çıkmış artık.

Ben de çok görürüm bu tarz rüyalar, hatta çok çok daha fenalarını. Bu tarz rüyalarda o günlerdeki ruh haline bir bakmanı tavsiye ederim.

Sevdiklerin tarafından götürüldüğün yerlerden bahsetmişsin, rüya yorumcusu değilim ama bir kaç soru belki bulamadığın cevaplarına yardımcı olabilir.

Bugünlerdeki ruh haline sahip çıkıyor musun? Yani negatif bir ruh halindeyken bile evet bugün negatifim ve bunu doya doya yaşamalıyım, insanlar beni yanlış anlayacaklar diye gülümsemek zorunda değilim, yapmacık davranmak zorunda değilim diyebiliyor musun? Çoğu zaman yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz için o ruh hali bize ait değilmiş gibi davranmaya başlarız ve bu bir anlığına iyi gelse de daha çok onun içine batmamıza neden olur. Böyle durumlarda kabullenmek ve yaşamak en doğru olanıdır aslında.

İnsanlara yardım etmeyi sevebilirsin tamam ama kendi yaşamak istedikleri şeyleri yanlış dahi olsa yaşamalarına izin veriyor musun? Yoksa bu yaşayacağı şey yanlış, ters bir adım olur onun için diyerek oturup uzun uzun anlatıyor musun? Anlatıyorsan da bunun senin fikrin olduğunun farkında mısın? Ve bir öğretiye karşı durduğunun, geciktirdiğinin belki?

İnsan sevdikleri hep yanında olsun ister, bu çok insancıl. Ama daima yanında olmaları pahasına onları omuzlarına almaya başlar bir zaman sonra. İlk başlarda o yük taşınabilir ağırlıkta gelse de zamanla hem duygusal hem bedensel yönden külfet olmaya başlar. Aslında o kişilerin de ayakları, elleri vardır ama koruma iç güdüsü denen duygu çepe çevre sarar ve yardım etmeliyim dürtüsü oluşturur. Böyle bir duyguya sahip misin bugünlerde?

Sorularla gördüğün rüyalara çok net cevaplar alman mümkün. Her rüya biliyorsun ki bir bilgelik sunar hayatımıza. Bize kalansa doğru zamanda doğru soruları sormak ve cevapları kabul etmektir. Umarım az da olsa bir ışık olabilmiştir yazdıklarım. Doğru cevaplara götürmeyebilir belki ama bakarsın başka sorular gelir senin de aklına :)

Rüyalarının sana her zaman en derin bilgelikleri sunmasını dilerim Fgceker'cim.

Sevgiyle..

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla