Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 04:50 AM   #4 (permalink)
serkan2626
Teğmen

Tesekkür: 21
17 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkan2626 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Alıntı:
psyvolky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen anlatınca farkettim.Bende gergin ,sinirli olduğum dönemlerde yaşıyorum böyle gariplikleri ve Ogece Bende aşırı derecede gergindiim. inat ettim bu işin üstüne gidiyorum.Yaşadığımız garipliklerin astral seyahatin evrelerini oluşturduğunu farkettim.
Araştırıyorum,deniyorum ve diğerlerini tecrübelerine göre kendi deneyimlerimi kıyaslıyorum .Biliyorum Astral Seyahat e ramak kaldı.. Kork benden astral dünya:))

en azından artık 2 kişiyiz:) sevgiler..
arkadaslar merhaba bu yasadıklarınız astral seyahate bir bilettir fakat ani geri dönüşler olmaması gerekir bunun içinde gerginliği üzerinizden atmanız gerekiyor bunun içinde birçok dinlenebilecek müzik var ha şunuda söylemeliyim korkmuyorum diyosunuz sürekli giriş çıkışlar yapıyosunuz aslında anlınk korkuya kapıldığınız için geri dönüyosunuz tam ayrılmayı yasadığınızda serinleme hissedeceksiniz ve eğer o anda aklınıza gelirse eğer geriye dönüp bakmayı deneyin kendi bedeninizi yatakta görürsünüz işte o anda korkuya kapılmamanız gerekir panik yapmayın bu gümüş kordonun gerilmesine ve ruhun geri çekilmesine neden olur sonrasındada ya uyanırsınız yada uyanamadan rüya görmeye baslarsınız .sonuç olarak tek yapılması gereken sakin olmak ve bu olayın tamamen doğal korkulacak birşey olmadığını bilinçaltınıza iyice yerleştirmektir.umarım yardımcı olabilmişimdir hadi iyi yolculuklar:)
serkan2626 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla