Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 03:41 PM   #83 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Canım redflowerscım;

Herzamanki gibi aklımda gezinip duruveren sorularıma cevap oluverdin.Evet yaşadığım bir olaydan sonra bu rüyaları görmeye başladığımı senin mesajını okurken fark ediverdim.Aslında durumdan çok rahatsızım çünkü çok değer verdiğim bir arkadaşım tarafından haketmediğim bir şekilde yargılanıp,kırıcı cümlelere maruz kalmıştım.Ama etrafımdaki insanlarada ne kadar üzgün olduğumu ve kırgınlığımı belli etmemeye çalışıyordum.

Şu üzüntümü hakkıyla yaşayamamam zaten cumadan beri beni yeterince huzursuz ediyordu.Ama bunun rüyalarıma bu şekilde yansıyabileceğini hiç akıl edemedim .Hatta o gün ağlamak istemiştim ama yanımda başka bir arkadaşım olduğu için bunu yapamamıştım ve kaç gündürde yapamadım ve bu sabah uykumdan ağlayarak uyandım ,rüyamda da ağlıyordum

Cevap gerçektende hep içimizde,seninde dediğin gibi doğru soruyu sorabilmek önemli olan.

Desteğin için çoook çoookk teşekkür ederim canım.Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum ve o kişiye söylemem gereken ama kırılmasın diye söylemediğim şeyleri artık kesin kez söylemem gerektiğini biliyorum.Cumadan beri çektiğim eziyet sanırım yeterli
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla