Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 05:33 PM   #3 (permalink)
nurlaş
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurlaş is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Şimdide olmakta zorluk??

okuyacak okadar şey var ki hepsine hemen cevap verdiğinizi gördüm.Ben bu kişisel yolculuklardan birine başlamıştım.Ölüm kalım mücadelesi verdiğim dönemde teslim olma olanı olduğu gibi kabullenme dönemimdi.Her şeyin mücadeleden ibaret olduğunu kodlayan ben benim dışımda ki varlığa teslim olmuştum.Var olan ve bir olana..Bu teslimiyetin sonunda öyle armağanlar almaya başladım ki sezilerim güçlendi ve ne dilersem ulaşmaya başladım.Korktum tam anlamıyla tırstım.Öyleki gözümü açtığım andan itibaren bu gün neleri yakalayacağım neleri öğreneceğim farkedeceğim ve armağanlarım neler olacak diye pür dikkat kesildim.Görünüşte güzeldi ama bu süreçte öyle yalnız hissettim ki kendimi bana korkma diyecek birilerini aradım çevremde.Bir kaç arkadaşıma anlattım yaa biz eski arkadaşımızı istiyoruz saçmalama dediler.Bende bütün çalışmaları bıraktım.Çünkü bu sırada hem eft hem de nefes çalışmaları yapıyordum.Şimdi bu sitenin neden karşıma geldiğini buldum.Çünkü aynı yolculuğu yaşayan bir kitleyle karşılaştım.Yaşamımın her anına şükrediyorum şimdi.Bana verilen yaşam armağanına ve mutlu olmak için çabalamaya gerek olmadığını farkettirdiği için yaratana...yaşamının ve şimdide yaşamanın farkına varmanız dileğiyle..ilahi muskarin bu arada muskarin zehirli bir mantar türüymüş ve anestezide muskarinik maddeler kullanılıyormuş.Günümüz insanı sürekli sempatik sistemi aktive olmuş bir durumda yaşadıkları için nörotransmitter bağları ölüyor bu da unutkanlığa öğrenme güçlüğüne..olumsuzluklara neden oluyor.Çünkü nörotransmitter bağlar parasempatik sistemde çoğalıyorlar şimdilik bunu anladım kolay gelsin.Bol okuyup düşünürsek bu bağlarda çoğalıyor...sevgiyle
nurlaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla