Alıntı:
Merto Nickli Üyeden Alıntı
Telkinlerin dinlenmeye başlanmasıyla genel olan bazı farklılıkların yanında, rüyalarda netlik tarzı kişisel bazı etkiler olması, bilinçaltı temizliği başlangıcı ve değişim hazırlığı nedeniyle olası durumlardır....
Burada farkındalığım açılmıştı derken tam olarak ne kastettiğinizi daha net anlatmanız hem farkındalıktan ne anladığımızı hem de yaşanan değişimleri tanımlamakta faydalı olacaktır....
Farkındalık olarak kullanılan kelimenin karşılığı gerçekte "farkında olmak"tan çok daha derin olsa da atılan ilk adım için farkında olmak tanımını kullanabiliriz.....
Şimdide olmak; bulunduğumuz her an ne yaptığımızı, neden yaptığımızı, yaptığımız şeyin bizi nereye götürdüğünü v.b seçerek ve o anki zihinsel şartlarımız içinde bilerek ilerlemek ve yaşamaktır en basitçe tarifle.....
Farkındalık konusunda çok daha derin bir anlayış geliştirmek ve farkındalığın ne olduğunu anlamak için çok temiz kaynaklardan çok yetkin bilgi gerekirken, "an"da kalmak konusunda - ki farkındalığın temel adımlarından birisidir - en güzel anlatımlı bilgiyi bu deneyimi bire bir yaşayıp aktaran Eckhart TOLE'ın ŞİMDİNİN GÜCÜ kitabından alabilirsiniz....
Sevgiler MERT. |
öncelikle teşekkür ederim, yani farkındalık derken hayatın tadını tekrar alabilmek,bilincim açık olarak davranabilmek anlamında yazmıştım daha sonra tekrar bilinçaltımda olan şeylerle yani farkında olmadan yürümek nefes almak gibi eylemlere biraz geri döndüm ama sürekli pozitifim
dinlemeye devam