Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 10:59 PM   #15 (permalink)
serkan2626
Teğmen

Tesekkür: 21
17 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkan2626 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Astral Seyahat 3D Video

Alıntı:
Turhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Serkan2626 burada herkes bir kısım verilerden gözlemlerden tecrübelerden yola çıkarak kendine göre bir yol çiziyor. Sen ne yapmaya çalışıyorsun. Bu verileri isteyen dini duygularını pekiştirmek için kullanır. isteyen başka düşüncelerini geliştirmek için kullanır. Senin misyonerlik yapmana gerek yok. Sana bu yönlendirmelerin için primmi veriyorlar. nedir bu yaaa. Kimsenin inançları ve geleceği konusunda senin rehberliğine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. LÜTFEN MİSYONERLİK YAPMAYALIM. MİSYONERLİK MÜSLÜMANLIKTA OLAN BİR ŞEY DEĞİLDİR. BİR HRİSTİYAN YÖNTEMİDİR. Bir yerlinin Misyonerler hakkındaki sözlerini unutmayalım. "Onlar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı. Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise; bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı."
tturhan neden bu kadar tepkili olduğunu anlayamadımsonuçta düşünce özgürlüğü diye birşey var kaldıki benim burada anlatmak istediğimle misyonerlik arasında uzaktan yakın dan hiçbir alaka yok,benim anlatmak istediğim sadece bu olayı müslüman olarak yaşayabilenler için akıllarının bir kenarında fikir bırakmak,ve insanlar olayı yaşadığı sırada o okontrol mekanizmasını devreye sokmak ama isteyen istediği şekilde düşünebilir.Misyonerliğin tanımını yapmak için misyonerlik yapan bir yoruma yorum yaparsan daha iyi olur.
serkan2626 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla