Yüzbaşı
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: nurhanza devam ediyor eee nerde kalmıştım, kızım aradı pazarda lokma kızartırken
ona para göndermiştim, bankamatikten, 30 ytl yazacağıma sadece 30 yazıp yollamışım, ama makinaya 30 ytl koydum, kızıma 30 kuruş gitmiş, bankamatiğin önünde bekliyoz anne arkadaşımla dedi, hemen gidip o 30 liraya hesabıma geçir dedi, gene jet gibi bankaya ışınladım kendimi, ama parayı kredi kartı hesabıma borcumdan dolayı yatırmış bankamatik, birde sırada 26 kişi var önümde, eyvah dedim, kız taaa nerde öğrenci yazıktır bankanın önünde bekliyor dedim, millet sırasını bana verdi, ama hesapta para yok, jet gibi çantamı boşalttım masaya 27 lira çıktı üzerimde, ceplerdende 2 lira buldum, eyvah dedim 1 lira yok nerden bulacam şimdi diye habire telefonda kulağımda kızımla konuşuyorum, millet işi gücü bıraktı beni izliyor, şöleee bir sırıttım önceee millete bakıp bakıp, 29 lira yollayabilirim kızım diyorum, ordan bir tatlı amca gel kızım ben sana veririm dediiiii
ayyyyyyyyy halimi görmek lazım nasıl sevindim kızımlada telefonda naklen bankadan yayın yapıyorum sanki, telefonu amcaya verdim bakın size ne diyor dedim, benim cadı tatlı kızım teşekkürünüde etti, 4 lirayıda verdim buda paranızın üstü dedim amca almıyor ben rica minnet, almam dedi, 4 lirada cebime kaldı, o arada bizim patrona telefon edip para yollarmısın bana dedim elemanı yollamış bankaya, kaç gündürde para ile ilgili olumlamalar yapıyordum benim param hiç bitmez herkese yeter diye, ufak meblağlar olmasına rağmen hakikatten cebimden para eksilmiyor, eksilse bile hemen geri geliyor, halbuki bugün pazardada masraf etmeme rağmen gün içinde kaç kişiye elimden para akışı oldu,gitti geldi, akşam eve gene paralı döndüm, üstelik kredi kartı borcumun bile bir kısmını ödeyerek, kızım ise telefon trafiği içinde öyle güzel sözler söylediki, derken patron aradı seni dernekler masasından aramışlar diye, acilen gitmen gerek dediler, bende gittim, öyle sıcak bir şekilde insanlar beni karşılıyorki, mutlu oluyorum yaaa, burda faaliyet göstermeye çalışan ama bir türlü yürütülemeyen bir kadın derneği kapatılacakmış, benim devr almamı istediler, hemen telefon trafiği yapıldı, yarın kadınla tanışıp konuşacağız, zaten yerel seçim muhabbetine herkeste sivil toplum örgütlerine bir ilgi artmış durumda bazı belediye başkanları lokal vermeyi bile teklif ediyorlar, ama benim derneğim partiler üstü olmalı, hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmamalı, kimsenin propagandasını yapmayacağız, sadece kadınlarımızın kalkınmasına hizmet etmeli, herkes emeğini orada değerlendirmeli, herkese açık olmalı, pazardan ayrılıp, dükkana geçtim, birazda orada çalıştım, köpeğimiz sultan beni annesi sanıyor galibaaa, kaç gündür dikkat ediyorum, benim arkamdan ağlıyor, bugün resmen beni yerlere yatırdı, onunla nasıl oynamışım, gerçi hastaydı 3 gün önce veterinere götürdüm, hatta iğnelerinide kendim yaptım, bugün çok neşeliydi, 1 saatte onunla oynadım dükkanın önünde çok iyiii hissediyorum kendimi, şimdide başka bir forumda radyodan arkadaşlarımın benim için çaldığı parçaları dinliyorum, her an daha anlamlı geliyor artık,
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |