Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2008, 12:21 AM   #19 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

bugün hayal panomdakı ikinci hediyem geldi. .bu panoma istediğim 10 şeyden 4ünü ifade eden istediğim manevi ,ve çok istediğim maddesel 4resim asmıştım.biri manevi biri maddesel olarak gerçekleşti maddesel olan şeyin resmini çıkardım fakat manevi olarak istediğim ve gerçekleşen diğer dileğimin resmini çıkarmadım..çıkaramadım:)çünkü anemın ve babmın resmi o..biraz birbirizi üzmüştük..babam özellikle kopma dercesine gelmiştik..ama şimdi iyiyiz...çok şükür...ve bunlar gerçekleştiği için minnettarım..herşey dörtdörtlük değil aslında çoğu şey hayatım da eskisi gibi, sadece ben değiştim galiba..daha güçlüyüm ..enazından başedebiliyorum ve HERŞEYİN GİTTİKÇE GÜZELLEŞECEĞİNE İNANIYORUM..bugün çook sevdiğim bir lise arkadaşımla buluştuk benı en son 3ay önce görmüştü..karşılaştık sarıldı bi daha sarıldı ve dedi ki :çabuk anlat seni bıarktıgımdan berı ne değişti...? düşündüm hayatımdaki hiçbir değişim olmadı en azından onun almak istediği bir cevap yoktu bende..inanamadı hayır dedi ya başka bakıyorsun başka duruyorsun cildin, duruşun bile değişmiş dedi...sonra düşündüm hayatım değişmedi sanırım ben değiştim..hayatım eskisi gibi..BEN DURUŞUMU DEĞİŞTİRİDİM HAYATIMA KARŞI..BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ BELKİDE..bardağın dolu tarafına bakmayı seçtim yada dolacağına inanmayı..yani insanı böyle ayaklarını yerden kesecek bir değişim yaşmadım..ne aşkı buldum 44 ne parayı ne mezun olabildim ne de işim var ağla ..ama tüm bunları değiştirebilceğime dair umudum var..şimdilik tek sermayem bu.hayat değişmesede ben değiştim.bu değişimide buraya borçluyum 96..dinlediğim telkinlere,okuduğum paylaşımlara ayrıca bahsi geçtiği için ve bende merak uyandıran araştırdığım uygulamalar borçluyum.eskiden olsa şaşrdım ama şimdi normal bir durum hayatta herşey aynı ama ben mutluyum:) teşekkür ederim hatayım değişti nin bütün üyeleri:)
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla