Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2009, 11:49 AM   #2 (permalink)
tuğba özdere
Teğmen

Tesekkür: 2
4 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuğba özdere is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: slm arkadaşlar

Yaklaşık bir hafta oldu telkinleri dinlmeye başlıyalı.Farketmeden bende bişiler olmaya başladı çevrem farketti başta bende ala ala dedim ne rahat ifade ediyorum kendimi sıkılmadan ne derler kaygısı gütmeden ve çoğu zaman haklı olduğum halde sustuğum şeylere beş beş nazik bi usluple yani hakımı savunurcasına cevaplar vermye başladım.bu sitenin kurucularından yanılmıyorsam atakan bey süper bişi bu gerçekten.Çoğu insanın bilinçlenerek buyöntemi uygulaması lazım ama özellikle hassas yapıdaki insanların gerçekten kırmamak için kırılanların haklıyken susturulanların.toplumda sosyal fobisi olan o kadar kişi varki ama çoğu bunun sosyal fobi olduğunu dahi bilmiyor.pozitif düşünme sanatı bu siteden öğrendiğim bişi daha eskiden hep karamsarken şimdi daha pozitif düşünüyorum.aslında bu bi haftada değişenler o kadar çok ve bende bi okadar coşkuluyum sevdiğim çevremdeki herkezle bunları paylaşıyorum ve sizlede paylaşmak istedim. denemleyimlemeye yeni başlamış üye olarak ben en iyisi bi çırpıda bunları anlatmayayım sindire sindire arada yazayım hem okuyan arkdaşlarında kafası karışmaz.:))
tuğba özdere isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla